Ухапшен возач аутомобила из којег је пуцано на полицајце

Агенције
Ухапшен возач аутомобила из којег је пуцано на полицајце

БЕОГРАД - Возач М.Х. који је управљао аутомобилом из којег је пуцано на полицајце у Лозници ухапшен је и одређено му је задржавање до 48 часова због сумње да је извршио кривично дјело недозвољен прелаз државне границе и кријумчарење људи, речено је у Вишем јавном тужилаштву у Шапцу.

Из овог тужилаштва су навели и да је обављен увиђај.

На улазу у град Лозница, у близини кафане "Лозничка ноћ", синоћ је приликом контроле возила марке "мерцедес" регистарских ознака Тутин, убијен један полицајац, а други рањен.

МУП Србије је раније саопштио да је полицијски службеник Никола Крсмановић (34) подлегао повредама у болници, док је полицајац Вјекослав Илић (50) погођен у раме и смјештен у болницу.

На лицу мјеста полиција је пронашла пасош осумњиченог, издат од стране привремених институција такозваног Косова на име Хајзири Артан (33) и њемачка лична карта, и за њим се интензивно трага, а у потрагу су укључене и Специјалне антитерористичке јединице, Жандармерија, подигнути су дронови и хеликоптери.

Како преносе београдски медији, у центру Липничког Шора, на магистрали Шабац—Лозница, саобраћај до града преусмјерава се на села Козјак, Липница, Добрића, велики број полицијски екипа је на том и другим подручјима.

И полиција у Српској трага за убицом полицајца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана