Ухапшен разбојник који је ножем посјекао радницу по лицу VIDEO

Небојша Томашевић
Ухапшен разбојник који је ножем посјекао радницу по лицу VIDEO

БИЈЕЉИНА - Мустафа Г. (28) из Јање ухапшен је због сумње да је опљачкао продавницу "Екстра плус" и том приликом ножем по лицу повриједио радницу, потврђено је "Гласу Српске".

Пљачка се десила 8. октобра. Мустафа Г. је одмах по уласку пријетећи ножем затражио од раднице да му да новац. Био је маскиран и имао кацигу на глави.

- Она га је у томе покушала да спријечи, али ју је он напао и оборио те је том приликом и посјекао по лицу. Она је задобила лакше повреде, а он је тада из касе узео новац и побјегао. Радница га је пријавила и описала те га је полиција брзо пронашла и ухапсила- рекао је извор близак истрази.

Из Полицијске управе Бијељина, наводећи иницијале ухапшеног, саопштили су да је Мустафа Г. ухапшен истог дана када је починио пљачку, односно неколико часова касније.

- Полицији је  8. октобра пријављено да је непозната особа  пријетећи употребом ножа починила разбојништво над радницом трговинске радње у Јањи.  Лице је из трговинске касе отуђило одређени дио новца, док је радница приликом напада  задобила посјекотину у предјелу лица, због чега јој је указана медицинска помоћ - наводи се у саопштењу.

Додаје се да су брзим и ефикасним оперативним радом на терену у кратком временском периоду полицијски службеници дошли  до извршиоца кривичног дјела.

- Око 23.50 часова слободе је лишено лице М.Г. из Јање, код којег су пронађени предмети који су служили у извршењу кривичног дјела као и предмети који потичу из кривичног дјела. О свему наведеном обавијештен је поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио да се након документовања и комплетирања предмета надлежном тужилаштву достави извјештај о почињеном кривичном дјелу разбојништвопротив лица М.Г. - саопштила је полиција.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана