Ухапшен разбојник који је напао и опљачкао Бањалучанина 

Н. Томашевић
Ухапшен разбојник који је напао и опљачкао Бањалучанина 

БАЊАЛУКА – Полиција је ухапсила Р.М. из Бањалуке због сумње да је упао у једну  кућу у Бањалуци и напао укућанина којег је затекао тражећи новац након чега је однио мобилни телефон и штап.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука све се десило 17. октобра.

- Полицији је тада пријављено да је  непознато мушко лице око три часа ујутру ушло у откључану породичну кућу у Бањалуци, те физички напало лице у њој од којег је тражило новац. Након тога то лице је отуђило мобилни телфон и штап и побјегло у непознатом правцу, наводи се у саопштењу.

Додаје се да је нападнути мушкарац задобио повреде и указана му је љекарска помоћ на Универзитетском – клиничком центру Републике Српске. 

- Полицијски службеници су оперативним радом идентификовали и лишили слободе лице Р.М. због сумње да је починио кривично дјело разбојништво. На основу Наредбе Окружног суда Бањалука претресени су објекати које користи и пронађени су  и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела, рекли су у полицији.

Појаснили су да ће након комплетирања и докуметовања предмета лице Р.М. уз извјештај о почињеном кривичном дјелу бити спроведено у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана