Ухапшен пијани возач, у удесу два лица повријеђена

Срна
Ухапшен пијани возач, у удесу два лица повријеђена

ДОБОJ - Полиција је ухапсила пијаног возача из Добоја чији су иницијали А.Ђ. који је учествовао у саобраћајној незгоди у којој је једно лице теже, а једно лакше повријеђено, саопштено је из добојске Полицијске управе.

Код лица А.Ђ, које је управљало теретним возилом "фолксваген кеди", утврђен је 2,61 промил алкохола у крви, а тешке повреде задобио је возач аутомобила "форд фокус" чији су иницијали М.С, а лакше сапутник у возилу М.С.

Саобраћајна незгода догодила се јуче око поноћи у добојском насељу Руданка, а увиђај су извршили припаднници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој.

У саопштењу је наведено да је Полицијској станици Петрово у уторак, 10. јануара, пријављено је да је на подручју те општине дошло до туче између лица С.З. са подручја Добоја и лица Ј.Н. са подручја Петрова, које је и задобило повреде.

Полиција је у Петрову одузела путнички аутомобил "мерцедес" на којем су били видљиви трагови оштећења која се могу довести у везу са пријављеним саобраћајним незгодама у овој општини.

"Мерцедесом" је управљало лице из Дервенте чији су иницијали Д.П, које је одбило тестирање на присуство дроге и искључено је из саобраћаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана