Ухапшен осумњичени за убиство старца у Сарајеву

Г.С.
Ухапшен осумњичени за убиство старца у Сарајеву

САРАЈЕВО - Код Високог је вечерас ухапшен мушкарац који се сумњичи са убиство 76-годишњака у Сарајеву, потврдио је за портал "Аваза" Елведин Фишек, портпарол МУП-а ЗДК.

- На подручју Високог једно лице је лишено слободе од стране припадника Специјалне полицијске јединице МУП-а ЗДК. У току је предаја тог лица колегама из МУП-а Кантона Сарајево. Лице се сумњичи за убиство 76-годишњака у Сарајеву - рекао  је Фишек. 

Подсјећамо, дана 20. августа у 06:40 часова у стану, улица Чемерлина, општина Стари Град Сарајево, пронађено је беживотно тијело Е.Ш., рођен 1947. године, настањен у Сарајеву. Увиђај на лицу мјеста обавили су дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва КС, припадници Управе полиције МУП-а КС и овлаштени судски вјештак медицинске струке.

- Извршеним увиђајем констатирано је да је смрт 76-годишњака наступила насилним путем. Припадници Управе полиције, под надзором Кантоналног тужилаштва КС, предузимају све потребне мјере и радње с циљем расвјетљавања и документирања кривичног дјела "Убиство" - саопштено је из МУП-а КС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана