Ухапшен осумњичени за покушај убиства малољетника и његова саучесница

Срна
Ухапшен осумњичени за покушај убиства малољетника и његова саучесница

САРАЈЕВО - Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево ухапсили су на подручју сарајевске општине Стари Град Д.Б. (23), осумњиченог за покушај убиства малољетника (17) и Ш.Х. (23) због основане сумње да је починила кривично дјело саучесништво.

У саопштењу МУП-а Кантона Сарајево прецизира се да је јуче Прва Полицијска управа обавијештена да је на Обали Кулина бана, у општини Стари Град, употребом оштрог предмета повријеђено једно лице.

Изласком на лице мјеста, полицијски службеници потврдили су наводе пријаве, а извршеним провјерама утврђено је да је повријеђено малољетно лице рођено 2003. године и настањено у Сарајеву.

Повријеђеном је љекарску помоћ указала екипа кантоналног Завода за хитну медицинску помоћ, а потом је превезен у Универзитетски клинички центар у Сарајеву, гдје су констатоване тешке тјелесне повреде опасне по живот.

Повријеђени малољетник је задржан на лијечењу на Клиници за торакалну хирургију.

Полиција је синоћ у 19.45 часова пронашла и ухапсила лица чији су иницијали Д.Б. и Ш.Х. О свему је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Сарајево.

Ухапшени су предати у просторије МУП-а Кантона Сарајево. Полицијски службеници настављају криминалистичку обраду над овим лицима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана