Ухапшен осумњичени за монструозно убиство!

Г.С.
Foto: МУП Хрватске

ЗАГРЕБ - Ухапшен је мушкарац због убиства на загребачкој Трешњевци, објавила је полиција.

„Особа која се доводи у свезу с овим кривичним дјелом под надзором је загребачке полиције. Данас, 5. априла око 8.20 сати на Трешњевци, Средњаци, у стану пронађено је тијело женске особе. Смрт је према до сад утврђеном посљедица кривичног дјела“, пише полиција.

Подсјетимо, полиција је, како је незванично сазнао „Јутарњи“, јутрос око 8:20 запримила позив мушкарца са Средњака који је рекао:

„Неко ми је убио маму“.

Лист наводи како је убица с више убода оштрим предметом, највјероватније ножем, усмртио жену. Додаје да се јутрос на вратима њеног стана појавио мушкарац којег су дочекали очигледни знакови провале.

У току је полицијски увиђај, након којег ће бити познато више детаља. „ХРТ“ незванично сазнаје да се ради о провали која се догодила или током ноћи или ујутро.

„Жупанијско државно тужилаштво руководи увиђајем поводом проналаска тијела на овој адреси. У току је увиђај. Проводе се извиди и провешћемо све потребне доказне радње како бисмо расвијетлили чињенице овог догађаја. Кад будемо имали више информација, ми ћемо се јавити“, рекла је Албина Тисанић, замјеница ЖДТ-а Загреб.

 

Подсјетимо, јутрос се већ догодило убиство жене у Загребу. У стану у Ливадићевој улици муж је убио супругу.

Како су „Индексу“ јавили читаоци, јутрос се у Ливадићевој улици код Кватрића око 7:20 зачуо женски врисак, а на лице мјеста убрзо су дошли специјалци и хитна. Дио Ливадићеве улице код Кватрића био је блокиран, а полиција није пропуштала возила ни пјешаке.

Жена је, нажалост, касније преминула у болници од задобијених повреда, потврдила је полиција око 9:30.

У току је полицијски увиђај којим би требале бити утврђене појединости овог догађаја.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана