Ухапшен осумњичени за крађе у угоститељским објектима

Срна
Foto: Илустрација

ТРЕБИЊЕ - Припадници Полицијске станице Билећа ухапсили су лице чији су иницијали Р.М. из Петрова за које постоји основана сумња да је починило три кривична дјела на подручју општине Берковићи, саопштено је из Полицијске управе Требиње.

„Наведено лице се сумњичи да је починило двије крађе на штету два угоститељска објекта и једно кривично дјело оштећење или одузимање туђе ствари у Берковићима", наводи се у саопштењу.

Ово лице ухапшено је 29. јуна око 12.00 часова, а осумњичено је да је кривична дјела починило у ноћи између 28. и 29. јуна.

Из Полицијске управе наводе да су кривична дјела пријављена 29. јуна око 7.00 часова, након чега су припадници Полицијске станице Берковићи извршили увиђај и предузели друге мјере на основу којих је стечен основ сумње да је починилац кривичних дјела лице чији су иницијали Р.М.

У саопштењу се додаје да ово лице потражује и Полицијска управа Источно Сарајево јер постоји основана сумња да је починило крађу у вјерском објекту.

Срна незванично сазнаје да је ухапшен Ранко Млађеновић који је починио кривична дјела на територији Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Црне Горе и Њемачке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана