Ухапшен одбјегли возач: Возио под дејством алкохола и кокаина!

ГС
Ухапшен одбјегли возач: Возио под дејством алкохола и кокаина!

Сенад Сеферагић из Цазина ухапшен због сумње да је "ренаултом" ударио бициклисту и побјегао

Бањалучка полиција ухапсила је Сенада Сеферагића из Цазина због сумње да је пијан и дрогиран у насељу Старчевица аутомобилом "ренаулт" ударио бициклисту Ђорђа П. (23), а затим побјегао с мјеста несреће!

Како сазнаје УНА Сеферагић је пронађен и ухапшен захваљујући полицијском мотоциклисти, који је уз помоћ свједока, брзо пронашао и лоцирао одбјегло возило и возача.

"Полицијски службеници ПУ Бањалука око 23 часова лишили су слободе С.С. из Цазина због сумње да је око 21.25 часова у улици Српских устаника са аутомобилом "ренаулт" учествовао у саобраћајој несрећи у којој је тешко повријеђен бициклиста Ђ.П. Возач С.С. је подвргнут испитивању на алкохол и дроге и том приликом је утврђено присуство 1,39 г/кг алкохола и "кокаин" у организму", саопштено је из ПУ Бањалука.

Сеферагић ће, након криминалистичке обраде и отрежњења бити пуштен на слободу, а поступак против њега иће у редовну процедуру. Тачна квалификација кривичног дјела за сада није позната.
Очевици несреће за УНУ су испричали да је возач "ренаулта" у подножју Старчевице претицао аутомобил "сеат" при чему је ударио бициклисту нанијевши му тешке повреде. Несавјесни возач није ни покушао да се заустави и помогне бициклисти, већ је брже боље побјегао,преноси УНА.

Свједоци су полицији дали детаљан опис одбјеглог возила, а записали су и његове регистарске ознаке, што је полицији знатно олакшало потрагу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана