Ухапшен нападач са 1,43 промила алкохола

СРНА
Ухапшен нападач са 1,43 промила алкохола

БАЊАЛУКА - Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су лице чији су иницијали М.Д. из тог града осумњичено да је пијано испред угоститељског објекта физички напало и повриједило мушкарца.

Повријеђеном мушкарцу је указана љекарска помоћ на Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Осумњичено лице ухапшено је јуче због физичког напада око 2.20 часова испред угоститељског објекта у Бањалуци, а утврђена су му 1,43 промила алкохола у крви.

Ухапшени је осумњичен за кривично дјело тјелесна повреда, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци.

Припадници Полицијске станице Теслић ухапсили су лица чији су иницијали В.Ц. и Ј.Ј. из ове општине због сумње да су са градилишта у Бањалуци украла кантe фасаде, оштетивши за око 12.000 КМ власника правног лица из Бањалуке.

Припадници Полицијске управе Бањалука су у оквиру оперативне акције "Дуга" утврдили да су ова лица осумњичена за тешку крађу и код њих су пронађене и одузете 62 канте фасаде.

У току је криминалистичка обрада ухапшених и о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Припадници Полицијске управе Бањалука јуче су ухапсили лице чији су иницијали А.Ђ. из Грачанице, које је управљало путничким возилом "рено", а у крви му је утврђена дрога амфетамин.

Лицу иницијала Т.Ј. из Бањалуке, сувозачу у "реноу", уручен је прекршајни налог јер су му пронађене и одузете таблете "ксанакс".

Припадници Полицијске станице Лакташи јуче су ухапсили и лице чији су иницијали С.Д. из Лакташа, јер је управљајући путничким возилом "фолксваген" око 19.30 часова учествовало у саобраћајној незгоди на локалном путу Слатина-Јаружани у мјесту Слатина, а утврђено му је 2,60 промила алкохола у крви.

На подручју у надлежности Полицијске управе Бањалука јуче је евидентирано пет кривичних дјела, једно нарушавање јавног реда и мира и 15 саобраћајних незгода у којима су четири лица повријеђена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана