Ухапшен након пуцњаве, полиција му пронашла пушку и дрогу

ГС
Ухапшен након пуцњаве, полиција му пронашла пушку и дрогу

ПРИЈЕДОР – Полиција је ухапсила Б.К. из Новог Града након што је добила сазнање да је из пушке пуцао у ваздух, а у претресу објеката које користи, пронашли су му и одузели војну пушку са оптичким нишаном и оквиром са шест метака, те три замотуљка марихуане.

Наиме, службеници Полицијске управе Приједор јуче су ухапсили Б.К. због сумње да је у Новом Граду  починио кривична дјела угрожавање сигурности и недозвољена производња и промет оружја и експлозивних материја.

"Истог дана уз сагласност тужиоца и по усменој наредби судије у Новом Граду  извршен је претрес куће и помоћних објеката, те објеката фирме и возила које користи Б.К. Пронађени су и одузети војна пушка М-76 са оптичким нишаном и припадајућим оквиром са шест метака, калибра 7,9 мм и пластична кутија сиве боје у којој су се налазила три замотуљка марихуане тешки 20,81 грам", наводи се у саопштењу полиције.

Након комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Приједор против Б.К. биће достављен извјештај за почињена кривична дјела, а Основном суду у Новом Граду слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка због почињеног прекшаја о производњи и промету опојних дрога преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана