Ухапшен мушкарац због дроге и ватреног оружја

СРНА
Ухапшен мушкарац због дроге и ватреног оружја

САРАЈЕВО - Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево ухапсили су мушкарца чији су иницијали Е.П. /26/ због дроге и ватреног оружја.

Током претреса овог мушкарца и стана на подручју сарајевске општине Центар који користи Е.П. пронађена је и одузета дрога спид, у више различитих паковања - намијењених даљој уличној препродаји, укупне тежине око пола килограма.

У оквиру акције кодног назива "Султан" пронађено је и 650 грама марихуане, у више различитих паковања намијењених даљој уличној препродаји, те 48 таблета екстази.

Полиција је пронашла и изузела и пакетић са кокаином, укупне тежине шест грама, три пакетића амфетамина, више комада ПВЦ фолије и врећица са остацима дроге, те другу амбалажу за препакивање дроге, као и дигиталну вагу за прецизно мјерење са траговима дроге и пиштољ са 33 метка.

Осумњичени за кривична дјела неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога, те неовлаштено набављање, држање и ношење ватреног оружја ће, након криминалистичке обраде, бити предат у даљу надлежност поступајућем тужиоцу, саопштено је из кантоналног МУП-а

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана