Ухапшен мушкарац коjи је тукао жену у аутобусу

Танјуг
Ухапшен мушкарац коjи је тукао жену у аутобусу

БЕОГРАД - По налогу јавног тужиоца полицајци Полицијске станице Нови Београд донијели су данас рјешење о задржавању окривљеног В.Ђ. (34, држављанина Србије и Аустрије) због кривичног дјела Насилничко понашање, пошто је физички насрнуо на своју емотивну партнеруку Н.В. (41) у аутобусу број 18, саопштило је Треће основно јавно тужилаштво.

У саопштењу ОЈТ се наводи да је то тужилаштво до сазнања о инциденту дошло преко видео снимка насиља у градском превозу који је објављен на друштвеној мрежи “Инстаграм”, а који није пријављен државним органима.

Јавни тужилац Трећег ОЈТ у Београду, потом је дао налог полицијским службеницима да, имајући у виду да постоје основи сумње да је извршено дјело за које се гони по службеној дужности, утврде идентитет учесника догађаја.

Према до сада утврђеном чињеничном стању, учесници догађаја су емотивни партнери В.Ђ. и Н.В, који су заједно ушли у аутобус број 18, потом имали вербалну расправу, након чега је В.Ђ. руком прво неколико пута ударао у заштитно стакло испред сједишта на којем је сједила Н.В., па јој је задао ударац у лице и пријетио јој.

Насиљу и ремећењу јавног реда и мира су присуствовали путници у аутобусу, а оштећена је одмах изашла из аутобуса на стајалишту на Новом Београду.

По налогу јавног тужиоца полицијски службеници ПС Нови Београд су донијели рјешење о задржавању окривљеног В.Ђ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана