Ухапшен мушкарац који је са малољетним рођацима починио више крађа

ГС
Foto: Илустрација

ГРАДИШКА- Ахмет С. заједно са два малољетна рођака починио више тешких крађа, којима је причинио штету већу од 32.000 марака.

Наиме, у Полицијску станицу Градишка, јуче у јутарњим часовима запримљене су четири пријаве да је у току претходне ноћи  из четири камиона на различитим локацијама украдена неутврђена количина одјевних предмета, професионалног алата и систем за ватро дојаву, чиме је причињена материјална штета у износу од око 30.700 КМ.

– Поступајући по наведеним пријавама, а брзом и ефикасном реакцијом полицијских службеника Полицијске управе Градишка, идентификовани су извршиоци наведених кривичних дјела, те је у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука А.С. пронађен и ухапшен – рекла је портпарол ПУ Градишка Весна Вучић.

Даљим оперативним радом, полицијски службеници дошли су до сазнања да је А.С. и у протеклом периоду починило кривично дјело ,,Тешка крађа“ на начин да је из теретног возила отуђило разни алат, чиме је причињена материјална штета у износу од око 1.700 КМ.

– О свему су обавијештени дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука и дежурни тужилац за малољетнике, који су наложили да се након документовања и комплетирања предмета против А.С. и два малољетна лица поднесе извјештај о почињеним кривичним дјелима – истакла је Вучићева, преноси Српскаинфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана