Ухапшен мушкарац из Лознице због сумње да је изнудио 30.000 евра

ГС
Ухапшен мушкарац из Лознице због сумње да је изнудио 30.000 евра

ЛОЗНИЦА - Д. К. (40) из Лознице ухапшен је након годину дана бјекства због сумње да је изнудио 30.000 евра од једног суграђанина

Осумњичени се према незваничним информацијама годину дана крио на територији БиХ, а јуче је у пратњи адвоката дошао у полицијску станицу у Шапцу.

– Одмах је спроведен у Више јавно тужилаштво у Шапцу, а притвор му је одређен након саслушања – рекао је извор из истраге.

Д. К. је наводно добро познат житељима Лознице и околине, али и полицији која га везује за криминалну организацију која се бави изнудама.

Курир је објавио снимак на ком се наводно види Д. К. и чланови његове групе како насред улице пребијају непознатог младића који крвав упорно покушава да устане и побјегне, али у томе не успијева.

– Шта је п*чко?! Устај! Устај – вичу нападачи док га ударају са свих страна.

На трећем снимку види се крупан мушкарац који прилази двојици младића након чега почиње да их шамара и то насред улице.

С обзиром да се Д. К. последњих годину дана крио у Босни и Херцеговини, није познато када су ови снимци настали.

Д. К. се иначе према незваничним сазнањима медија терети да је изнуђивао новац од породице осумњиченог за трговину људима.

– Брату ухапшеног обећавао је да ће за одређену своту новца добити мању казну затвора. У цијелу причу је уплео и адвокатицу која је имала задатак да дође до тужиоца у Панчеву који би утицао на мању казну затвора – рекао је извор из истраге,преноси Српскаинфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана