Ухапшен мигрант из Марока који је ножем повриједио жену и мушкарца у Сарајеву

Срна
Ухапшен мигрант из Марока који је ножем повриједио жену и мушкарца у Сарајеву

САРАЈЕВО - Мигрант из Марока ухапшен је јер је ножем повриједио два лица у сарајевском насељу Ступ, саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево.

У саопштењу се наводи да је полицији на Илиџи синоћ у 19.15 часова пријављено да је у Улици Џемала Биједића непознато маскирано лице напало жену из Сарајева чији су иницијали А.М, којој је је отело мобилни, нанијевши јој повреде ножем.

Да сустигне разбојника и врати телефон успио је мушкарац из Сарајева чији су иницијали М.Х, али је том приликом мигрант повриједио и њега.

Повријеђенима је љекарску помоћ указала екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево, а потом и љекари сарајевског Универзитетског клиничког центра, гдје је утврђено да су задобили лаке повреде.

Полицијски службеници су око 19.30 часова на Илиџи пронашли и ухапсили лице које одговара опису извршиоца тог кривичног дјела, а ријеч је о Мароканцу чији су иницијали Н.И. (26), привремено настањеном у прихватном центру "Блажуј".

Мигрант је ухапшен због сумње да је починио разбојништво у покушају, наводи се у саопштењу МУП-а Кантона Сарајево, преноси "Дневни аваз".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана