Ухапшен јер није вратио изнајмљени аутомобил

Срна
Ухапшен јер није вратио изнајмљени аутомобил

БАЊАЛУКАж- Лице из Бањалуке чији су иницијали В.Ћ. ухапшено је, јер изнајмљени аутомобил није вратило у уговором предвиђеном року. Надлежној полицијској станици овлаштено лице самосталног предузетника за изнајмљивање аутомобила из Бањалуке јуче је пријавило да је лице В.Ћ. склопило уговор о најму за кориштење путничког возила марке "опел", које је требало да врати до понедјељка, 6. марта, али да то није учинило до момента пријаве.

Возило је пронађено и одузето од лица В.Ћ, које је ухапшено истог дана због постојања основа сумње да је починило кривично дјело утаја. О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полиција је ухапсила мушкарца из Прњавора чији су иницијали Д.Р. након што је синоћ у 20.35 часова пријављено да је у угоститељском објекту у Лишњи у прњаворској општини физички напао два лица, а потом и власника, те оштетио инвентар.

Службеници Полицијске станице Прњавор предузимају мјере и радње на документовању кривичног дјела насилничко понашање. О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу насилничко понашање

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана