Ухапшен јер је„ренџ ровером“ више пута ударио у радар VIDEO

Небојша Томашевић
Ухапшен јер је„ренџ ровером“ више пута ударио у радар VIDEO

БАЊАЛУКА- Милош Јовић (30) из Бањалуке ухапшен је због сумње да је теренским возилом „ренџ ровер“ оштетио стуб стационарног радарског система на путном правцу Бањалука – Бронзани Мајдан, сазнаје "Глас Српске".

Он је ухапшен јуче, а сазнајемо да је током испитивања признао полицији да је џипом ударао у стуб, након чега је пуштен. Према нашим сазнањима Јовић је власник бањалучког локала "Јова бар".

Јовић је осумњичен да је 13. августа возилом више пута ударило у стуб стационарног радарског система у намјери да га оштети, саопштио је МУП Српске, наводећи иницијале осумњиченог.

Бањалучка полиција обавила је увиђај на возилу за које се сумња да је осумњичени користио приликом оштећења стационарног радара, гдје су евидентирани трагови оштећења.

О догађају је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу оштећење и одузимања туђе ствари, те наложио полицијским службеницима да предузму све неопходне мјере и радње с циљем документовања наведеног кривичног дјела.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана