Ухапшен јер је пијан пуцао из пушке на бензинској пумпи

Н.Т.
Foto: Илустрација

КОТОР ВАРОШ - Полиција је ухапсила Д.П. из Котор Вароша због сумње да је након свађе и туче пуцао из аутоматске пушке на једној бензинској пумпи у Масловрама код Котор Вароша.

У пуцњави није нико повријеђен, а ухапшени  је био пијан и у крви је имао око 1.31 промил алкохола.

Из Полицијске управе Бањалука саопштено је да је осумњичени ухапшен јутрос око 4.30 часова непосредно након пријаве догађаја због сумње да је починио кривична дјела угрожавање сигурности и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

“Радник бензинске пумпе Масловарама општина Котор Вароши, јутрос је око 04.15 часова, пријавио  да је дошло до физичког сукоба између два лица, након чега се једно лице удаљило са простора бензинске пумпе. Након краћег времена наведено лице се вратило на простор бензинске пумпе и из ватреног оружја-аутоматске пушке испалило неколико хитаца у ваздух, те се удаљило у непознатом правцу” наводи се у саопштењу.

Додаје се да су полицијски службеници

изашли на лице мјеста, те у близини пронашли и лишили слободе лице Д.П. од којег су одузели ватрено аутоматску пушку.

“На лицу мјеста извршен је увиђај, а лице је непосредно након лишења слободе спроведено у службене просторије Полицијске станице Котор Варош, ради вршења криминалистичке обраде.
Лице Д.П. подвргнуто је испитивању на присуство алкохола и том приликом је утврђено 1,31 промил алкохола у огрганизму”рекли су у полицији.

Истакли су да су све мјере и радње предузете се уз сагласност дежурног тужиоца.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана