Ухапшен јер је колегу ранио у лову

Небојша Томашевић
Foto: Илустрација

МИЛИЋИ – Полиција је привела М.Ј. због изазивања опште опасности јер је током лова ранио колегу С.К. из Милића, потврђено је "Гласу Српске".

Како је саопштено из Полицијске управе Зворник полицији у Милићима је овај случај пријављен 11. јануара.

- Пријављено да је у шуми у мјесту Маћеси, општина Милићи, лице С.К из Милића задобило повреде пуцањем из ловачке пушке од стране лица М.Ј. из Милића које је са њим било у лову. На лице мјеста су упућени и припадници Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Милићи који су лице С.К. превезли у Јавну здравствену установу Болница Зворник. Лице је из наведене установе упућено на даље лијечење у Универзитетско клинички центар Тузла, гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде. Лице М.Ј. је истог дана лишено слободе због основа сумње да је починило кривично дјело изазивање опште опасности - стоји у саопштењу,.

Додали су да је због неприступачности терена, увиђај овог случаја извршен данас у јутарњим часовима.

- Полицијски службеници Полицијске управе Зворник су по Наредби Основног суда у Власеници а под надзором Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву извршили претрес лица М.Ј, возила, куће и просторија које исто користи и том приликом пронашли и одузели предмете који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела. Против лица М.Ј. слиједи подношење извјештаја о почињеном кривичном дјелу - стоји у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана