Ухапшен брачни пар: Породицу из Лакташа годинама малтретирали

ГС
Ухапшен брачни пар: Породицу из Лакташа годинама малтретирали

ЛАКТАШИ – Супружници М.Т. и М.Т. из Лакташа осумњичени су да су годинама прогањали и малтретирали једну породицу у том мјесту, због чега су оштећени морали мијењати животне навике.

Њих су ухапсили службеници Полицијске станице Лакташи, због постојања основа сумње да су починила кривично дјело прогањање у стицају са кривичним дјелом злостављање, мучење и друго нељудско и понижавајуће поступање, преносе Независне.

Наиме, 10. маја око 13 часова оштећена особа је пријавила да су М.Т. и М.Т. у временском периоду од 2021. године до момента пријаве, у више наврата путничким возилом долазили до породичне куће оштећених лица у Лакташима, успоравали кретање и заустављали возило испред куће оштећених особа.

Ради се о члановима породице којима су упућивали увреде, те их више пута пресретали и недолично се понашали, што је код оштећених изазвало осјећај узнемирености и промјену животних навика.

О свему наведеном је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се ради о напријед наведеним кривичним дјелима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана