Ухапшен 36-годишњак због убиства у Лукавцу

Г.С.
Ухапшен 36-годишњак због убиства у Лукавцу

ТУЗЛА - Службеници Управе полиције МУП-а Тузланског кантона из Сектора криминалистичке полиције, Одсјека за општии криминалитет и Одјељена криминалистичке полиције Полицијске управе Лукавац, ухапсили су Ђ.С. (36) из Лукавца због сумње да је починио кривично дјело убиства.

Наведени догађај одиграо се у насељу Куљен код Лукавца 24. августа 2023. године, када је око 21 сат Ђ.С. нанио повреде особи иницијала Д.С. (43) усљед којих је преминуо.

Ђ.С. и Д.С. су у породичној вези, а трагичном догађају претходила је свађа. Службеници полиције поступали су под надзором тужиоца Кантоналног тужилаштва ТК, а Ђ.С. ће након криминалистичке обраде бити предат у надлежност Тужилаштва.

Такође је у вези с наведеним догађајем одузета слобода још четворици лица: Е.С (1987), Ш.С. (1966), С.С. (1990) и Е.С. (1973), због сумњи у почињење кривичног дјела из члана 174 став 1 КЗ Ф БиХ - учествовање у тучи, а они су такође након криминалистичке обраде уз извјештај предати на даље поступање поступајућем тужиоцу Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана