Удес у Брчком: Погинуо Бијељинац, четворо повријеђено

Срна
Удес у Брчком: Погинуо Бијељинац, четворо повријеђено

БРЧКО - Мушкарац из Бијељине чији су иницијали Е.Р. (63) погинуо је јутрос у удесу на Малезијском путу на подручју Брчко дистрикта, четири лица су повријеђена, а код једног возача утврђено је да је имао алкохола у крви, потврдила је портпарол полиције дистрикта Џевида Хукичевић.

Хукичевићева је навела да су у саобраћајној незгоди учествовала возила марке "мерцедес" којим је управљало лице чији су иницијали Н.К. (32) и комби који је возило лице С.К. (38).

Према њеним ријечима, у комбију су била још три лица иницијала С.П. (26), С.Б. (37) и Е.Р. (63) из Бијељине, који је и страдао.

Она је навела да се незгода догодила на Мелизјском путу између Тржног центра "Фис" и скретања за насеље Брка јутрос око 6.45 часова.

"Одмах након пријаве полицијски службеници су изашли на лице мјеста и утврдили да је Е.Р. из Бијељине смртно страдао, док су четири лица задобила повреде због којих су превезени у болницу", рекла је Хукичевићева.

Према њеном ријечима, до незгоде је највјероватније дошло усљед претицања и неприлагођене брзине, а код возача "мерцедеса" алкотестирањем је утврђено да је у крви имао 1,78 промила алкохола.

Увиђај је завршен и саобраћај се на овој дионици неометано одвија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана