Удес код Фоче: Молер погинуо у судару са камионом "брзе поште"

Н. Т.
Foto: Klix.ba

ФОЧА - Молер Елдар Шишић ( 27) погинуо је када се "фијатом бравом" сударио са камионом "брзе поште" у Врновским стијенама код Фоче, потврђено је "Гласу Српске".

У Полицијској управи Фоча, наводећи иницијале страдалог, су казали да се несрећа  десила јутрос око 7. 45 часова, а камионом је управљао Л. Ж. који није повријеђен.

Извор близак истрази је казао да је Шишић из за сад непознатих разлога прешао у спротну коловону траку те диркет подлетио под камион. 
Незванично сазнајемо да је Шишши из Фоче гдје радио с колегом молерске радове ишао нешто за Сарајево.

- Он је возило узео од свог колеге и у тренутку несреће није код себе имао документа. Идентификован је тек након што је тај колега дошао на лице мјеста. Њих два су обављали неке молерске радове у Фоћи-казао је извор "Гласа Српске".

У Полицијској  управи Фоча су казали  да су обавили увиђај на лицу мјеста и да о узроцима и детаљима несреће не могу да говоре док се не завршпи истрага.

- О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Требиње. Он је наложио предузимање свих потребних мјера, ради утврђивања тачних узрока који су довели до саобраћајне незгоде-рекли су у полицији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана