Учесник саобраћајне незгоде напао ватрогасца

Небојша Томашевић
Foto: Ватрогасна бригада Бањалука

БАЊАЛУКА - Учесник саобраћајне несреће која се десила у бањалучкој улици краља Петра Првог Карђорђевића, а чији идентитет није саопштен, напао је и повриједи ватрогасца који је гасио пожар на аутомобилу које се запалило након незгоде.

Ово је објављено на Фејсбук страници Ватрогасне бригаде Бањалука, а инцидент се десио утроак увече.

- Све се десило приликом гашења пожара на аутомобилу који је учествао у саобраћајној незгоди. Дошло је до неодговорног понашања једне особе која је наводно била у алкохолисаном стању и учествовала у наведеном удесу-саопштили су из Ватрогсне бригаде Бањалука.

Како наводе, у току саме интервенције, искључивање акумулатора и спријечавања даљњег ширења пожара, поменуто лице је бахатим понашањем лакше повриједило једног ватрогасца.

- На  реаговање другог ватрогасца да се одмакне и не омета рад екипе, реаговао је тако да се уносио у лице том ватрогасцу уз опаску: "Знаш ли ти ко сам ја?"-казали су из Ватрогасне бригаде.

Додају да само одговорном и професионалном реакцијом њиховог припадника није дошло до нежељене ситуације те је реакцијом припадника полиције лице удаљено и смјештено у службено возило полиције.

Саобраћајна незгода догодила се синоћ у центру Бањалуке, након које се једно возило запалило, потврђено је раније у Полицијској управи Бањалука. Како су додали В.М. који је управљао мерцедесом није повријеђен.

Ватрогасна бригада Бањалука је локализовала пожар на "мерцедесу".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана