Ученица из Цазина поставила узнемирујућу поруку на Инстаграму

ГС
Ученица из Цазина поставила узнемирујућу поруку на Инстаграму

БИХАЋ - Припадници полиције Унско санског кантона идентификовали су малољетну женску особу с подручја Града Цазина која је јучер на Инстаграму оставила поруку да ће пуцати по својој школи, што је унијело велико узнемирење у овдашњој јавности.

Према ријечима Але Шиљдедића, портпарола МУП-а УСК, полиција је уз помоћ инспектора Федералне полицијске управе и њиховог одјела за борбу против сајбер криминала одмах подузела активности како би се открила позадина и аутор поруке.

"Полиција ја изашла на терен и дошло се до сазнања да је објаву на друштвеној мрежи Инстаграм поставила малољетна женска особа с подручја Цазина. У овоме тренутку могу потврдити како се не ради о озбиљним порукама, већ више о несмотрености ове особе која је такву поруку објавила на друштвеним мрежама", потврдио је Шиљдедић, преносе Независне.

Иначе, након познатог случаја у београдској школи Иван Рибникар, полиција на овим просторима крајње озбиљно приступа и истражује овакве и сличне поруке које промовишу или потичу на насиље у школским објектима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана