Детаљи бруталног злочина у Сарајеву: Елдин Хоџић из пиштоља убио 34-годишњакињу па побјегао

Г.С.
Foto: klix.ba

САРАЈЕВО - Оперативни центар Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево је у 17:30 часова обавијештен да је на подручју Опћине Нови Град у насељу Бољаков Поток дошло до употребе ватреног оружја којом приликом је једна особа смртно страдала.

На мјесто догађаја, у улици Махмута Бушатлије Чикма, упућено је више патрола полиције, као и екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево који су констатовали смрт женске особе иницијала А.К. (1987. годиште).

Подузимајући интензивне мјере и радње на проналаску извршиоца кривичног дјела “Убиство” који се након извршеног кривичног дјела удаљио са мјеста догађаја, полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево су око 19 сати пронашли и ухапсили осумњиченог иницијала Е. Х. (1986. годиште) из Сарајева.

Према незваничним информацијама, ријеч је о Елдину Хоџићу код којег је у возилу пронађен и пиштољ за који се сумња да је употријебљен приликом убиства.

Он је ухапшен на подручју Илиџе, тачније у мјесту Доњи Которац.

О свему је упознат и дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево који је изашао на мјесто догађаја и руководи увиђајем.

Више информација ће бити познато након завршног увиђаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана