Убијена три радника Гимназије у Санском Мосту, рањеног нападача превозе у Бањалуку

Небојша Томашевић
Убијена три радника Гимназије у Санском Мосту, рањеног нападача превозе у Бањалуку

САНСКИ МОСТ - Три радника Гимназије у Санском Мосту су убијена, а један је тешко рањен у пуцњави која се јутрос догодила у тој образовној установи, потврђено је "Гласу Српске" у МУП-у Унско-санског Кантона.

Портпарол МУП-а УСК Аднан Бегановић  "Гласу" је рекао да  је полицији у 10.15 часова пријављено да је у школи дошло до употребе ватреног оружја.

- Према досадашњим информацијама три особе су смртно страдале, док је једна задобила тјелесне повреде и у току је његов транспорт у Универзитетски клинички центар Републике Српске. Сви су запосленици школе - рекао је Бегановић.

Он каже да детаљи пуцњаве засада нису познати, те да се на терену налазе бројне полицијске екипе и да ће током дан бити више информација.

- Не можемо говорити шта је довело до овог немилог догађаја и како се све десило као ни детаље о страдалим док се не оконча истрага - рекао је Бегановић.

Према незваничним информацијама наводно су убијени  професори Гимназије на које је највјероватније пуцао домар, односно помоћни радник који  је рањен. Тренутно се не зна да ли је он сам себи нанио повреде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана