Убијен мушкарац код Широког Бријега, полиција трага за наоружаним и опасним осумњиченим

Јасмина Салопек
Убијен мушкарац код Широког Бријега, полиција трага за наоружаним и опасним осумњиченим

ШИРОКИ БРИЈЕГ – Полиција трага за наоружаним и опасним Т.К. (46) из Широког Бријега, који је осумњичен да је у својој кући у мјесту Кочерин убио З.Б. (58) из мјеста Броћанац, општина Посушје, потврђено је у Полицијској управи Широки Бријег.

Синоћ, у 23.40 часова, Полицијској управи (ПУ) Широки Бријег пријављено је да је дошло до пуцњаве у кући Т. К. (46), у мјесту Кочерин.

-Одмах по запримљеној пријави на мјесто догађаја изишли су припадници ПУ Широки Бријег те су утврдили да се у кући Т. К. (46) догодило убиство, а убијен је З.Б. (58) из мјеста Броћанац, општина Посушје - речено је у полицији.

Како су додали, према до сада прикупљеним сазнањима у везу са убиством доводи се Т.К. (46), у чијој кући се све и дешавало.

-Полицијски службеници осигурали су шире мјесто догађаја те су претражили кућу и пратеће објекте у потрази за осумњиченим, који није пронађен. Осумњичени Т.К. (46) је у бјекству и за њим се трага, а у претрагу терена укључени су и полицијски службеници Специјалне полиције. Грађане упозоравамо да је осумњиченк наоружан и опасан те уколико га примијете да му се не приближавају него да одмах назову интервентни полицијски број 122 - навели су из полиције.

Тијело З. Б. прегледао је љекар Дома здравља Широки Бријег који је констатовао смрт након чега је тијело превезено у Градску мртвачницу Мостар гдје ће се, по налогу кантоналног тужиоца, извршити обдукција.

Увиђај су извршили дежурни кантонални тужилац и полицијски службеници Одсјека криминалистичке полиције ПУ Широки Бријег.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана