Убица из Тузле од раније познат полицији: Снимао и објављивао злостављање човјека и пса

ГС
Foto: Аваз.ба

ТУЗЛА - У тузланском насељу Миладије синоћ је Емин Мустафић усмртио Исмара К., након чега је ухапшен.

Убиство се десило око 19:40 сати, а Емин је усмртио Исмара пуцњем из пиштоља. 

Емин Мустафић је особа која је од раније позната полицији. Наиме, он је у јулу 2020. године, заједно са Амиром Мујићем, починио кривично дјело насилничко понашање с циљем наношења тешких тјелесних повреда.

- Они су осумњичени да су 7. јула 2020. године позвали оштећеног Е.М у стан који је користио Мустафић, а у којем се налазило више особа, те су га одмах по уласку у стан почели ударати рукама, ногама, мањим тегом и палицом по глави и цијелом тијелу. Након тога су му свезали руке и ноге и наставили га ударати а такво насилно понашање су повремено понављали неколико сати током дана нанијевши му већи број повреда, те су снимак злостављања објавили на интернету. Након неколико сати насилништва над оштећеним, неко од присутних га је извео из стана и смјестио у такси.

Припадници Одјељења криминалистичке полиције ПУ Тузла су осумњичене лишили слободе 14. јула, над њима је извршена криминалистичка обрада, те су уз извјештај о почињеном кривичном дјелу предати у надлежност Тужилаштва.

Поступајући тужилац је донио наредбу о провођењу истраге и испитао осумњичене. На друштвеним мрежама се појавио снимак на којем се поред премлаћивања мушкарца види и злостављање пса. У везу са кривичном дјелом тешка крађа које је почињено у кући у Тузли, као и за крађу пса осумњичен је Емин Мустафић. Пас је неповријеђен враћен власницима, а пронађени су и украдени предмети – навели су из Тужилаштва Тузланског Кантона тада.

Још увијек није познато шта је мотив овог стравичног дјела, преноси Аваз.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана