Убица Емире Маслан смјештен иза решетака!

ГС
Foto: Радио Сарајево

Кантонални суд у Сарајеву одредио је једномјесечни притвор Анелу Бећировићу због убиства Емире Маслан.

Бећировић је усмртио бившу партнерицу пред четверогодишњим ђететом те затим пријетио самоубиством.

"У питању је особа која је раније починила ђело насиља у породици и која је имала забрану приласка. Кривично ђело је почињено ватреним оружјем које је осумњичени након почињења ђела однио са собом. Довео је у опасност и својеБећировић је усмртио бившу партнерицу пред четверогодишњим ђететом те затим пријетио самоубиством.

"У питању је особа која је раније починила ђело насиља у породици и која је имала забрану приласка. Кривично ђело је почињено ватреним оружјем које је осумњичени након почињења ђела однио са собом. Довео је у опасност и своје малољетно дијете тако што је пред њим пријетио да ће се убити", казала је тужитељица на рочишту.

Адвокат Омар Мехмедбашић је након рочишта казао да је признањем и предајом пиштоља - пресуда већ написана, само је питање колико ће Анел Бећировић добити година затвора.

Овај трагични догађај долази након што је Бећировић у априлу био осуђен на три мјесеца затвора због насиља у породици, управо над Емиром Маслан. Тада су му изречене и мјере забране контактирања с њом. Такођер, против њега се води судски процес због посједовања наркотика.

Бећировић, након што је усмртио Емиру, је побјегао у свој стан у Храсном, гдје се забарикадирао заједно са њиховим четверогодишњим сином.

Специјална полиција опколила је стан и преговарала с њим како би се предао и осигурала сигурност дјетета. Дијете је на крају предато социјалној служби. малољетно дијете тако што је пред њим пријетио да ће се убити", казала је тужитељица на рочишту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана