У Зворнику ухапшен шверцер цигарета

GS
Foto: Atv

Лице чији су иницијали М.С. из Зворника ухапшено је због недозвољене трговине, након што је полиција претресом просторија и аутомобила које користи пронашла већу количину цигарета са маркицама Министарства финансија такозваног Косова.

Приликом претресања стана и помоћних просторија које користи лице М.С. пронађено је и привремено одузето седам кутија цигарета "мерилин", док је претресом аутомобила које користи то лице пронађено и привремено одузето 1.500 кутија цигарета "ајви слимс" и 3.500 кутија цигарета "korset lilac superslims".

Све кутије цигарета су са маркицама Министарства финансија такозваног Косова, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

У саопштењу се наводи да је претрес стана и помоћних просторија, као и аутомобила које користе лица М.С. и М.П. из Зворника, извршен с циљем проналаска предмета који се могу довести у везу са кривичним дјелом недозвољена трговина на основу наредбе Основног суда Зворник, а уз претходну сагласност Окружног тужилаштва у Бијељини.

Лице чији су иницијали М.С. ухапшено је у оквиру акције "Корсет".

Све даље мјере и радње на документовању кривичног дјела спроводе се под надзором Окружног тужилаштва у Бијељини, наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана