У Зворнику убијен отац троје дјеце, осумњичени побјегао ка Тузли

ГС
У Зворнику убијен отац троје дјеце, осумњичени побјегао ка Тузли

ЗВОРНИК - У пуцњави која се синоћ догодила у кафе кладионици "Центар" у Трновици код Зворника убијен је Бориша Беатовић из Брањева, док су три особе повријеђене.

Нападач је након пуцњаве побјегао и за њим се интезивно трага. Како сазнаје УНА полиција трага за Г.Б. за кога постоје оперативне информације да је још синоћ побјегао на подручје Тузле.

Пуцњава се догодила око 23 часа у кладионици "Центар" која се налази на раскрсници за Кисељачки пут код Зворника.

Према незваничним информацијама Беатовић је убијен на лицу мјеста. Још једна особа је погођена хицем из ватреног оружја и животно је угрожена, а дошло је и до физичког обрачуна у којем су повријеђене двије особе.

У ПУ Зворник наводе да је цијели случај у 23.05 пријављен у ПС Козлук.

"Полицији је пријављено да је у ЈЗУ Дом здравља Зворник јавила четири особе мушког пола са повредама задобијеним од непознатог лица у угоститељском објекту у Трновици код Зворника. Од повреда задобијених ватреним оружјем једно лице је смртно страдало, а једно тешко повријеђено", рекла је портпарол ПУ Зворник Данијела Маџаревић.

Она каже да је починилац након пуцњаве побјегао и за њим се интензивно трага.

"Полицијски службеници ПУ Зворник под надзором Окружног јавног тужилаштва Бијељина предузимају све мјере и радње из своје надлежности у циљу расвјетљавања кривичног дјела тешког убиства и проналаска извршиоца", додала је Маџаревић.

Тачне околности пуцњаве још се истражују и како сазнајемо све се одиграло пред више очевидаца који тек требају бити саслушани. Као мотив пуцњаве помиње се наводно то што су Беатовић и осумњичени раније имали одређени сукоб.

Полиција је синоћ, у присуству дежурног тужиоца, започела увиђај који је и даље у току.

Према незваничним информацијама иза убијеног је остало троје дјеце.

У зворничку болницу су након синоћње пуцњаве примљена два мушкарца од којих један има устрелну рану и витално је угрожен, а други је задобио потрес мозга, рекао је дежурни љекар ове здравствене установе Милан Павловић.

Павловић је рекао новинарима да је мушкарац, који је задобио устрелну рану на лијевом боку, оперисан и да је тренутно хемодинамски стабилан, али витално угрожен, преноси УНА.

Он је навео да је други пацијент задобио повреду главе са преломом лобање и крварењем из ува, те да је у питању потрес мозга.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана