У Зворнику ножем нападнут рукометаш

ГС
У Зворнику ножем нападнут рукометаш

ЗВОРНИК – Рукометни клуб Дрина Зворник саопштио је да је у Зворнику једна женска особа покушала да убије њиховог рукометаша Николу Томића који је, кажу, том приликом задобио повреде у предјелу врата у виду озбиљне посјекотине.

– Поводом немилог догађаја који је потресао наш клуб, одлучили смо да се обратимо јавности. Нажалост, овога пута се не обраћамо поводом спортских успјеха или дешавања. Дана 16.априла 2023. године, око три часа иза поноћи, полицијски службеници Полицијске станице Зворник лишили су слободе лице И.Л. због покушаја убиства. Хладним оружјем нападнут је наш рукометаш Никола Томић који је том приликом задобио повреде у предјелу врата у виду озбиљне посјекотине. На нашу срећу, ако се то срећом може назвати, Никола је након хладнокрвног напада убрзо збринут у ЈЗУ Болница Зворник – наводе у клубу.

Додали су да се искрено надају да ће надлежне институције најстроже казнити овакав вид насилничког понашања.

-Био је ово напад на једног младог и перспективног спортисту, жељног игре и доказивања, а на његовом мјесту могао је бити било код од нас. Најискреније се надамо да се овакво нешто више никада неће поновити. Нашем Николи желимо брз опоравак и да се што прије видимо на паркету – стоји у саопштењу клуба.

Полицијска управа Зворник саопштила је да се напад догодио испред бензинске пумпе у Зворнику.

- Полицијској станици Зворник је пријављен напад хладним оружјем на лице Н.Т. које је упућено на указивање љекарске помоћи у Јавну здравствену установу Болница Зворник, гдје су му од стране дежурног доктора констатоване лаке тјелесне повреде - саопштено је из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана