У удесу у Бањалуци повријеђена једна особа: "Шкода" ударила у "форд" и срушила аутобуско стајалиште

Невена Рељић
У удесу у Бањалуци повријеђена једна особа: "Шкода" ударила у "форд" и срушила аутобуско стајалиште

БАЊАЛУКА - Возач "форда" Б.Д. повријеђен је синоћ у бањалучком насељу Борик када је у његов аутомобил ударила "шкода октавија" за чијим воланом је био С.Ч.

Од силине удара "форд" је прешао у супротну коловозну траку, а "шкода" је ударила у аутобуско стајалиште које је потпуно уништено. На стајалишту се у том тренутку налазила једна дјевојка, која је срећом успјела да избјегне удар.

Несрећа се догодила око 22.30 часова на Булевару Петра Бојовића у Бањалуци, а у Полицијској управи Бањалука потврдили су да су у саобраћајној незгоди учествовали аутомобил шкода октавија за чијим воланом је био С.Ч. и "форд" којим је управљао повријеђени Б.Д.

- У овој саобраћајној незгоди дошло је до оштећења аутобуског стајалишта те је обавијештен Центар за обавјештавања ради предузимања мјера и радњи из њихове надлежности - речено нам  у Полицијској управи Бањалука.

Дјевојка је која је синоћ била на стајалишту испричала је да је "шкода" ишла најмање 150 километара на час.

- Возач "шкоде" је послије ударцае пришао возачу из другог аутомобила, питао га да ли је добро и онда побјегао – испричала је синоћ за „Глас Српске“.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана