У три саобраћајне незгоде повријеђена три лица

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- На подручју Градишке и Српца у протекла три дана догодиле су се три саобраћајне незгоде у којима су повријеђена три лица, од којих једно малољетно, који су превезени на Универзитетски клинички центар /УКЦ/ Републике Српске.

Бициклиста чији су иницијали Б.Б. из Градишке повријеђен је у саобраћајној незгоди на магистралном путу Србац - Нова Топола, у мјесту Нова Топола, у којој је учествовало и ауто "дачија" којим је управљала З.Б. из Градишке.

Незгода се догодила у петак, 18. фебруара у 9.15 часова, а увиђај су обавили службеници Полицијске управе Градишка, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

У саобраћајној незгоди на магистралном путу Србац - Нова Топола, у мјесту Инађол, повријеђено је малољетно лице, а учествовао је и аутомобил "опел астра" којим је управљао лице чији су иницијали А.М. из Српца.

Незгода се догодила у суботу, 19. фебруара, у 13.50 часова, а увиђај су извршили службеници Полицијске станице Србац.

Возач Д.Ђ. из Градишке повријеђена је након слијетања аутомобила "бе-ем-ве" са коловоза на магистралном путу Градишка – Бањалука, у мјесту Романовци.

Саобраћајна незгода се догодила 19. фебруара у 22.30 часова, а увиђај су извршили службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка.

О овим саобраћајним незгодама обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана