У Требињу ухапшено шест лица осумњичених за неовлаштену производњу и промет дрога

Срна
Foto: Уступљена фотографија

ТРЕБИЊЕ - У Требињу је јутрос ухапшено шест лица из тог града, док се за још једним трага, због основане сумње да су извршили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога, рекао је начелник Полицијске управе Требиње Синиша Лакета.

Он је новинарима рекао да су јутрос извршени претреси на седам локација, те да су током акције заплијењена 782 грама хашиша, 469 грама спида и килограм бијеле прашкасте материје за коју ће се накнадним вјештачењем утврдити да ли је ријеч о стимулансима који су проглашени за опојне дроге.

"Пронађен је и апарат за вакуумирање, најлонске вакуум кесе, медицински шприц у коме се налази мања количина жуте течности која асоцира на амфетаминско уље, мања количина марихуане, мобилну телефони, 201 метак и други предмети који се могу довести у везу са наведеним кривичним дјелом", рекао је Лакета.

Лакета је додао да су лица од раније позната полицији због извршења кривичних дјела, а хапшена су у полицијској акцији "Страч" усмјереној на спречавање злоупотребе опојних дрога у периоду од марта до септембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана