У Требињу одузети аутомобили кориштени у извршењу кривичног дјела

Срна
У Требињу одузети аутомобили кориштени у извршењу кривичног дјела

ТРЕБИЊЕ - Припадници Полицијске управе Требиње су претресом куће и помоћних просторија, као и путничких аутомобила које користе лица чији су иницијали М.З. и Ж.В, осумњичена да су починила кривично дјело противправно лишење слободе, пронашли и одузели предмете који могу да послуже као у вођењу кривичног поступка.

У претресу су одузети путнички аутомобили "ауди ку седам" и "ауди а осам" за које постоји основ сумње да су кориштени у извршењу кривичног дјела, које је почињено у петак, 5. фебруара, око 23.00 часа, саопштено је из требињске Полицијске управе.

У саопштењу је наведено да су полицијски службеници извршили претрес у уторак, 9. фебруара.

Полицијска управа Требиње је 9. фебруара Окружном јавном тужилаштву у Требињу поднијела извјештај о почињеним кривичним дјелима противправно лишење слободе и тјелесна повреда против лица чији су иницијали М.З. и Ж.В.

Уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, Окружном јавном тужилаштву у Требињу предато је и лице чији су иницијали М.З, док је лице чији су иницијали Ж.В. тренутно недоступно органима гоњења, а за њим је требињска Полицијска управа расписалу потрагу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана