У Требињу и Братунцу откривено нелегално приређивање игара на срећу

Срна
У Требињу и Братунцу откривено нелегално приређивање игара на срећу

БАЊАЛУКА- Инспектори Одјељења за инспекцијски надзор Републичке управе за игре на срећу открили су неовлаштено приређивање кладионичарских игара на срећу од правног лица "Бинго трејд" из Шамца у Спортској кладионици "Бет ин" у Братунцу.

Објекат у коме су се неовлаштено приређивале кладионичарске игре на срећу је запечаћен, предмети који су служили за извршење прекршаја су привремено одузети, а против починиоца прекршаја су предузете мјере и радње прописане Законом о играма на срећу, саопштено је из Републичке управе за игре на срећу.

Утврђено је и неовлаштено приређивање електронских игара на срећу у Требињу од физичког лица чији су иницијали Б.Г. у објекту "Кафе бар".

Због учињеног прекршаја, предмет који је служио за извршење прекршаја је привремено одузет, а против починиоца прекршаја биће предузете Законом прописане мјере.

У саопштењу се наводи да ће инспектори Републичке управе за игре на срећу наставити са интензивним спровођењем инспекцијских надзора ради откривања прекршаја из области игара на срећу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана