У току примјена адекватне терапије за малољетника из Шипова

Срна
У току примјена адекватне терапије за малољетника из Шипова

БАЊАЛУКА - Шеснаестогодишњак из Шипова који је пронађен у кањону ријеке Сокочнице, за сада је стабилног здравственог стања и у току је примјена адекватне терапије, саопштено је из Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Републике Српске.

Из ове здравствене установе навели су да је малољетник јуче примљен у Ургентни центар УКЦ-а Српске гдје након дијагностичке обраде збринут, а након тога хоспитализован у Клинику за дјечије болести наше установе.

Према ријечима дежурног љекара у Клиници Весне Миљковић, пацијент је примљен са блажим промрзлинама, а његово опште здравствено стање је за сада стабилно и у току је примјена адекватне терапије те остаје на даљем праћењу и лијечењу на Клиници.

Шеснаестогодишњак је пронађен у кањону ријеке Сокочнице у Шипову, а његов нестанак је пријављен у петак, 4. марта, око 14.00 часова.

У потрагу су били укључени припадници полицијских станица Шипово и Мркоњић Град, јединица жандармерије Мркоњић Град и Цивилна заштита Републике Српске, те хеликоптер Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Малољетник је хеликоптером превезен у УКЦ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана