Претажује се Врбас у потрази за возачем изгорилог "пасата"

Н.Т.
Претажује се Врбас у потрази за возачем изгорилог "пасата"

БАЊАЛУКА - Полиција трага за возачем "пасата" који је изгорио у понедјељак у кањону Врбаса Тијесно у Карановцу код Бањалуке, а како сазнајемо претражује се и корито Врбаса.

Према незваничним, информацијама власник возила је Зоран Пекез (57) из Лакташа, а његов нестанак је наводно пријављен синоћ. Није познато да ли је он возио аутомобил, али се претпоставља да јесте.

Извор близак истрази је појаснио да се истражује могућност да је возач "пасата" повријеђен у пожару па је сишао до ријеке и оклизнуо се.

-  Током увиђаја нађени су трагови који указују да је неко силазио до воде Могуће је да је  повријеђени возач упао. Прегледа се корито Врбаса и околина. Не искључују ни могућности да је негдје отишао и све опције се истражују - рекао је наш извор.

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале власника возила, потврдили су да трагају за лицем које је управљало "пасатом".

- Полицијски службеници под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука предузимају све неопходне мјере и радње у циљу утврђивања узрока пожара на возилу, као и  проналска лица које је управљало возилом, с обзиром да приликом гашења пожара и вршења увиђаја није затечено на лицу мјеста - наводе из полиције.

Полицији је овај случај пријављен у понедјељак око 10 часова када је наведено да гори аутомобил магистралном путу Бањалука-Јајце у мјесту Тијесно.

Ватру су угасили припадници Ватрогасне бригаде Града Бањалука, али возача нису пронашли.

Аутомобил је потпуно изгорио у пшожару, а у њему нису нађени никакви остаци. Судбина возача још није позната.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана