У току је потрага: Огласила се полиција о нестанку дјевојчице код Добоја

Н.Т.
У току је потрага: Огласила се полиција о нестанку дјевојчице код Добоја

ДОБОЈ - Полицијски службеници Полицијске управе Добој интензивно трагају за малољетном дјевојчицом са подручја града Добоја, чији је нестанак Полицијској станици Добој 1 пријављен данас око 00.15 часова, саопштено је из Полицијске управе Добој.

- Лице је ситније грађе, дуге, смеђе косе, на себи је имало црну мајицу, црне хлаче и бијеле патике. Полицијска управа Добој апелује на грађане да уколико примјете нестало лице или дођу до било каквих сазнања о њеном кретању, то пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатни број телефона „122“-стоји у саопштењу.

Како сазнајемо ради се о Анастасија Кауриновић (13) из Велике Буковице код Добоја нестала је синоћ око 19 часова.

Њена мајка Марина Кауриновић  "Гласу Српске" је потврдила да је дјевојчица нестала синоћ око 19 часова.

Она је рекла да је дјевојчица по завршетку наставе око аутомобилом и од тада јој се губи сваки траг.

 - Дјеца су нам испричала да су око 18.30 часова видјели да је она испред школе убачена у аутомобил. У возилу је био момак, који је раније знао да пролази око наше куће, а који је склон злоупотребама дроге-рекла је  узнемирена Марина.

Нестала 13-годишња Анастасија Кауриновић, мајка тврди да је испред школе одвезена аутомобилом

Она каже да су касније добили информацију да је њена кћерка, након тога, посљедњи пут виђена у близини бензинске пумпе у Становима - Грабовица код Добоја.

Како нам је рекла за сада немају информација о томе гдје се налази те је замолила све који су је видјели или имају било какве информације о њеном кретању да то пријаве полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана