У судару три возила код Бањалуке погинуо возач, шест људи повријеђено

Небојша Томашевић
У судару три возила код Бањалуке погинуо возач, шест људи повријеђено

БАЊАЛУКА – Возач „опел астер” Рамо Мехдић (35) из Доњег Вакуфа је погинуо, а шест особа је повријеђено у саобраћајној несрећи која се догодила синоћ у Верићима код Бањалуке.

Секретар Окружног јавног тужилаштва Бањалука Мира Милетић рекла је за “Глас Српске” да се трагедија на путу Бањалука - Приједор догодила око 21 час.

У несрећи је учествовала још једна „астра”, којом је управљао Н.Т. (22) из Новог Града, те теренац „тојота”, за чијим воланом је био М.М. (39) из Приједора. Возило у којем је био настрадали ишло је у правцу из Приједора према Бањалуци, а други аутомобил у супротном смјеру. За сада није познато како је дошло до удеса,

-Лјекарска помоћ за шест повријеђених указана је у Универзитетском клиничком центру Репубиле Српске и Општој болници у Приједору - навела је Милетићева.

Након удеса интервенисали су И ватрогасци Ватрогасне бригаде Бањалука. На терену у Верића пољу је од 21.15 часова до 35 минута након поноћи било седам ватрогасаца са два возила.

Увиђај су обавили полиција и дежурни тужилац, која је наредила истрагу, укључујући и обдукцију тијела настрадалог возача.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана