У судару код Бугојна погинули тинејџери из Доњег Вакуфа, аутомобил возио малољетник

Јасмина Салопек
Foto: Кликс

БУГОЈНО - Тројица младића из Доњег Вакуфа погинула су у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила на магистралном путу код Бугојна, а три особе су повријеђене.

Министарство унутрашњих послова Средњобосанског кантона саопштило је да је до несреће дошло јуче око 22 часа, те да  су учествовала два возила.

- На магистралном путу у мјесту Чаушлије, опшина Бугојно, догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовало возило "голф", којим је управљао малољетник и возило "фиат пунто", за чијим воланом је био А. Ђ. из Јабланице- рекли су у МУП-у СБК.

Возач, као и сувозач "голфа" З. Б. (18), те возач "фиата"  А. Ђ. (58), задобили су повреде, док су путници из "голфа" Џ. Е. (24), А. Ш. (17) и Е. Д. (17), сви из Доњег Вакуфа, смртно страдали на лицу мјеста.

- Припадници Сектора криминалистичке полиције МУП-а извршили су увиђај те предузимају и друге активности у циљу утврђивања свих чињеница и околности у вези наведене незгоде - додају из полиције.

Према непотврђеним информацијама, младићи су се враћали из изласка,

Повријеђени су превезени у болницу у Бугојну, али није познат степен њихових повреда.

- Наређена је обдукција настрадалих, а од возача су узети узорци крви како би се утврдило да ли су били под дејством алкохола. Дежурни тужилац је присуствовао увиђају након којег ће се више знати о узроцима несреће –наводе из МУП-а Средњобосанског кантона.

У тренутку судара, тројица настрадалих младића налазила су се на задњем сједишту "голфа".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана