У стану подводили дјевојке: Полиција трага за бахатом браћом

ГС
У стану подводили дјевојке: Полиција трага за бахатом браћом

Браћа Панић, Урош и Милош, напустили су земљу непосредно пред полицијску акцију у којој је разбијен ланац проституције.

Новинари су посјетили зграду у Земуну, епицентар мрачне мреже гдје су, уз помоћ најбољег пријатеља Вука Станковића, наводно организовали подвођење дјевојака, откривајући мрачну страну гламурозног живота који су браћа водила.

На лицу мјеста, затекли су комшије у стању запрепашћења и узнемирености, суочени са открићем да су њихове комшије, браћа позната по проблематичном понашању, заправо вође нелегалне операције подвођења.

- Видите тај стан у приземљу, још увијек гори светло. Управо тамо су се састајали, склапали договоре. Примећивали смо и непознате девојке како улазе, али никада нам није ни на крај памети било шта се заправо одвија иза затворених врата. Узнемирени смо и уплашени – наводи комшија који је желио да остане анониман.

Према ријечима забринутог комшије, отац ове бахате браће у поменутој згради у Земуну купио је два стана за оба сина, али и још један у приземљу који су Милош и Урош, злоупотријебили као своје “оперативно сједиште”.

– Већ годинама водимо битку са татиним синовима. Њихов отац је купио три стана у овој згради, али они никада нису живели овде. Станове су прво издавали за рођенданске прославе, а сада и за подвођење. Ноћима нисмо спавали, али нико им ништа није могао. Сви смо у страху. Та два стана у згради имају блиндирана врата, а пар пута им је већ полиција упадала и насилно улазила – наводи комшија.

Сада је пусто приземље, некадашњи “штаб” Вука Станковића и бахате браће Панић, само са свјетлом које још увијек гори и три кофера. Комшије препричавају четвртак као ужасан, с полицијом која је упала силом, разваљујући врата у потрази за осумњиченима.

– Полиција им је упала у стан и тресла све пред собом, сваки кутак су прегледали. Дошла је чак и форензика, може се само нагађати шта су све открили. Не желим ни да мислим о томе, али ситуација је заиста била ужасавајућа. Тешко нам је да се опоравимо, наша борба са њима вуче се годинама. У истој згради гдје расту деца, они су подводили девојке – наводи он, преноси Блиц.

“Сензуална масажа”

Како је “Блиц” писао браћа Урош и Милош Панић, заједно су са својим другом Вуком Станковићем мјесецима уназад подводили жене у Београду. Они су до детаља разрадили “бизнис” па су чак направили своју инстаграм страницу и сајт, а фирма је била и уредно пријављена. Као стопостотни власник наводио се управо Вук Станковић.

На АПР и другим бизнис страницама наводи се да је Вук Станковић једини власник Салона за његу тијела и масажу.

Како се може видјети на Инстаграму, страница за масаже још увијек није угашена и прати је преко 38.500 људи, а у опису профила наводи се сљедеће: „Ексклузивна сензуална масажа за мушкарце, Закажите свој термин у нашим салонима“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана