У слијетању "Реноа" на путу Кнежево - Котор Варош повријеђени сувозач и путник

Срна
У слијетању "Реноа" на путу Кнежево - Котор Варош повријеђени сувозач и путник

БАЊАЛУКА - У слијетању возила са пута у мјесту Бокани, на регионалном путу Кнежево - Котор Варош, повријеђени су сувозач и путник у возилу чији су иницијали Р.Р. и М.Б, који су збринути на Универзитетском клиничком центру Републике Српске, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Саобраћајна незгода, у којој је учествовало лице чији су иницијали С.П. у аутомобилу "рено лагуна", догодила се јуче у 15.20 часова, а увиђај су обавили припадници Полицијске станице Кнежево.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци, који се изјаснио да је ријеч о кривичном дјелу угрожавње јавног саобраћаја.

Припадници Полицијске управе Бањалука су, приликом обављања редовних послова и задатака, од лица из Теслића чији су иницијали М.Л. јуче одузели око 0,42 грама зелене биљне материје која асоцира на марихуану.

Лице је ухапшено и против њега слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја из члана четири Закона о производњи и промету дроге.

На подручју Полицијске управе Бањалука протеклог дана евидентирана су четири кривична дјела и девет саобраћајних незгода, од којих једна са посљедицама по лица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана