У Сави пронађена тијела два нестала лица

Срна
У Сави пронађена тијела два нестала лица

БРЧКО - У ријеци Сави данас су пронађена тијела два нестала лица, док се за трећим несталим и даље трага, потврдила је Срни портпарол Полиције Брчко дистрикта Џевида Хукичевић.

Она је рекла да се на лицу мјеста врше увиђајне радње, да је о свему обавијештен дежурни тужилац Тужилаштва Брчко дистрикта, да ће све наредне радње бити предузимане у складу са њиховим наредбама те да више детаља о пронађеним тијелима не може дати.

Џевида Хукичевић је у ранијој изјави рекла да је у недјељу у 11.20 једно лице пријавило да му је претходног дана нестао брат чији су иницијали П.Р. заједно са својим пријатељем чији су иницијали С.Н.

У пријави је наведено да су они у недјељу око 14.00 часова отишли на пецање на ријеку Саву, да су користили чамац и да се нису вратили кући.

Аутомобил лица чији су иницијали П.Р. пронађен је у близини обале ријеке Саве, недалеко од кружног тока у насељу Гредице одакле је потрага почела.

Нестанак трећег лица Борислава Мишовића пријављен је 5. децембра.

Џевида Хукичевић је напоменула да је Полицији јуче у 19.05 пријављено да се кући вратио Аднан Омерчић рођен 1978. године, чији нестанак је пријављен у недјељу.

У потрагу за несталим лицима укључени су Полиција Брчко дистрикта, Одјељење за јавну безбједност Владе Брчко дистрикта, Управа цивилне заштите Републике Српске, рониоци МУП-а Републике Српске, Гранична полиција БиХ, Ронилачко-спасилачки клуб "Немо", Пливачки клуб "Атос-Сава" и Удружење "Икс центар".

Полиција Брчко дистрикта БиХ је захвалила свим грађанима на пруженој помоћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана