У Сарајеву радник пао на градилишту, ухапшен власник фирме

ГС
Foto: arhiva

САРАЈЕВО - Радник А.Н. (37) задобио је повреде опасне по живот када је јуче, приликом извођења радова, пао за зида у Сарајеву, након чега је ухапшен власник компаније.

Наиме, јуче у 07.55 часова полиција је обавијештена да је у улици Бранислава Нушића, општина Нови Град Сарајево, приликом извођења грађевинских радова са зида куће пао радник фирме "Хаџић Градња" Сарајево А.Н.

Повријеђеном је љекарска помоћ указана од стране екипе Завода за хитну медицинску помоћ, а потом у УКЦ-у у Сарајеву, гдје су љекари констатовали тешке тјелесне повреде опасне по живот, те је задржан на даљем лијечењу, преноси Клиx.

Увиђај на лицу мјеста обавили су дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, инспектор заштите на раду и овлаштени судски вјештаци заштите на раду и грађевинске струке.

Због постојања основа сумње да је починио тешка кривична дјела против сигурности људи и имовине, што се односи на непрописно и неправилно извођење грађевинских радова, по налогу поступајућег тужиоца ухапшен је власник наведене фирме С.Х. (45), настањен у Сарајеву.

Он је предат у просторије Јединице за осигурање објеката и задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево. Полицијски службеници настављају рад на документовању споменутог догађаја са обиљежјем кривичног дјела, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана