У саобраћајним незгодама на подручју Градишке повређене двије особе

Срна
У саобраћајним незгодама на подручју Градишке повређене двије особе

БАЊАЛУКА - Возач чији су иницијали Г.К. који је управљао возилом "ситроен" повријеђен је у саобраћајној незгоди када је слетио са коловоза на локалном путу Повелич-Брезовљани, у општини Србац, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Саобраћајна незгода догодила се синоћ у 21.25 часова. Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Србац, који су утврдили да је у овој саобраћајној незгоди на возилиу наступила материјална штета, док је возач Г.К. из мјеста Шешковци задобио тјелесне повреде.

У саопштењу се наводи и да је лице чији су иницијали Д.Г. из Доњих Подградаца задобило тјелесне повреде у јучерашњој саобраћајној незгоди на регионалном путу Врбашка-Мраковица, у мјесту Горњи Подградци.

У удесу који се догодио у 17.00 часова учествовали су путнички аутомобил голф којим је управљало лице чији су иницијали Ж.П. из Горњих Подградаца и аутомобил "опел астра" којим је управљао Д.Г.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка, који су утврдили да је у овој саобраћајној незгоди на возилима наступила материјална штета.

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка јуче је евидентирано једно кривично дјело, два случаја нарушавања јавног реда и мира и двије саобраћајне незгоде са посљедицама по лица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана