У Шамцу нађено више од 550 килограма дувана

ГС
Foto: ГС

ШАМАЦ - Приликом претреса објеката које користи Ж.Ж. у Шамцу полиција је пронашла 68 килограма ситно резаног дувана, док је у теретном возилу власништво С.С. ,које је било у двориштву, пронађено око 490 килограма сушеног дувана у листу.

Како наводе из полиције службеници Полицијске станице Шамац, на основу наредбе судије за претходни поступак Суда БиХ, а под надзором Тужилаштва БиХ, извршили су претрес куће и других објеката које користи Ж.Ж. у Шамцу.

"Наиме, приликом претресања у дворишту породичне куће налазило се  теретно моторно возило власништво лица С.С. у којем се је налазио око 490 килограма сушеног дувана у листу. Претресањем помоћних објеката пронађена је и привремено одузета једна машина за резање дувана и око  68 килограма ситно резаног дувана", наводи се у саопштењу.

Привремено одузети предмети на основу наредбе судије за претходни поступак, предати су службеницима УИО, Регионални центар Бањалука -Царинске испоставе Шамац.

Након комплетирања предмета Тужилаштву БиХ против лица С.С. слиједи Извјештај о почињеном кривичном дјелу недозвољен промет акцизних производа, преносе Независне новине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана